Замовити безкоштовний прорахунок

Стелажі для демонстрації дитячих товарів [14 прикладів]

Стелажі для демонстрації дитячих товарів [14 прикладів]

15-03-2019

Дитячий одяг можна презентувати у звичайних банках, на мотузках, ланцюгах або літаючих полицях. Обмежень для польоту фантазії практично немає. І дизайнери постійно це доводять. Ми зібрали 10 прикладів стелажів для демонстрації дитячих товарів від закордонних брендів і 4 конструкції від Ustor. Продовжуємо надихати та мотивувати робити магазини ще краще.

Стеллажи для демонстрации детских товаров

10 прикладів від закордонних брендів

  1. Mini Mioche

Раніше на місці цього канадського дитячого магазину був завод, про який сьогодні нагадує цегляна кладка та чавунні колони.

Mini Mioche. Стеллажи под обувь

Всі меблі й освітлення виконали під замовлення дизайнери Salvage Interiors. Лаконічні білі конструкції для взуття стоять поряд з дерев'яними настінними стелажами та металевими стійками.

Пример стеллажей в магазине Mini Mioche

Mini Mioche: стеллажи под одежду

2. Sons & Daughters

Цей магазин розташований в Німеччині, на його полицях зібраний одяг для дітей від 0 до 14 років. Його оформленням займалася команда дизайнерів Konrad Knoblauch. Стелажі виконані в білому кольорі, й візуально нагадують шафи з одягом. У приміщенні є одна деталь, яка особливо подобається дітям — гірка, по якій можна спуститися з другого на перший поверх.

Стеллажи для магазина Sons & Daughters

Пример стеллажей для детского магазина от Konrad Knoblauch

 

3. Mamas & Papas

У Лондоні відкрився новий бутік бренду, який притягує відвідувачів великим вибором одягу, іграшок та інших товарів для дітей. Крім асортименту, уваги заслуговує й дизайн: білі стіни, дощата підлога, аплікації на поверхнях та острівні конструкції з шухлядами.

Mamas & Papas: примеры стеллажей

Магазин Mamas & Papas: стеллажи и дизайн

4. «Дитячий світ» (Москва)

Тут стелажі виконані у вигляді монстр траків, самоскидів і півмісяців.

 «Детский мир» (Москва): необычные стеллажи

У магазині площею 7000 квадратних метрів можна наштовхнутися не тільки на незвичайні стелажі, а й на фігури героїв мультфільмів. На вході зустрічають Вовк і Заєць з «Ну, постривай!», а в самому залі розташувався блакитний вертоліт і поруч з ним — Гена та Чебурашка.

 «Детский мир» (Москва): магазин с настроением

5. Kid’s Cavern

Дизайн-проект від архітектурної компанії Callison — дивний світ для дітей будь-якого віку. Магазин змінюється непомітно для очей відвідувачів: іграшковий літак рухається по периметру майданчика, плитка на підлозі підсвічується різними кольорами, залежно від того, який диво-відділ ви хочете відвідати. Острівні стелажі відрізняються плавними лініями без гострих кутів, пристінні конструкції займають всю стіну, від підлоги до стелі.

Kid’s Cavern от дизайнеров Callison

Детский магазин Kid’s Cavern

6. De la Cuna a la Luna

Дизайнери створили магазин, стелажі в якому відрізняються плавними вигинами, за формою схожими на хвилі. Для оформлення вибрали світлі кольори, продумали зону відпочинку з м'якими диванами, круглими столиками й акуратними стільчиками.

Фантазийный магазин De la Cuna a la Luna

Стеллажи в магазине De la Cuna a la Luna

7. Abracadabra

Концепція приміщення спрямована на залучення маленьких покупців: всі прилавки інтерактивні, дитина може сама помацати товари.

Концепция стеллажей для Abracadabra

Також в приміщенні об'єднали кілька форматів, доповнили магазин перукарнею з кріслами-машинками.

 Abracadabra: магазин + парикмахерская

8. Магазин Barbie у Шанхаї

Гвинтові сходи в приміщенні також виконують функцію вітрини, а на полицях можна відшукати всі моделі Барбі, навіть найпершу.

Магазин Barbie: витрина

У приміщенні стандартні пристінні стелажі стоять поряд з оригінальними моделями з круглими контейнерами та столиками з фігурками замість ніжок.

Магазин Barbie в Шанхае: что внутри

Магазин Barbie в Шанхае: примеры стеллажей

Магазин Barbie: пример стеллажа

9. Crayola Retail Store

Невисокі стелажі розроблені спеціально для маленьких покупців. Крім товарів, в зонах розташовані столики, щоб можна було протестувати продукцію.

Crayola Retail Store: интерьер и стеллажи

Конструкції виконані в білому кольорі, щоб не відволікати відвідувачів від виробів.

Crayola Retail Store: стеллажи

10. Bambini

Цей бутік високої моди розташований в Австрії. Ідею для створення проєкту дизайнери почерпнули з чорно-білих дитячих фільмів і казок.

Стеллажи в бутике высокой моды Bambini

Клітки-стовпи з мідних труб займають основну частину простору.

Bambini: клетки-столбы

Для демонстрації взуття дизайнери розробили вбудовані стелажі, а для одягу — пристінні конструкції з металу та дерева.

Bambini: примеры стеллажей для детского магазина

4 приклади від Ustor

  1. 5.10.15

5.10.15 — відомий в Польщі бренд, який кілька років тому почав просуватися на ринок України. Ми зробили стелажі за новим концептом від STUDIO POTORSKA, використовували метал і дерево. Кошики доповнили перфорацією в стилі «польки».

Стеллажи для 5.10.15 [производство Ustor]

5.10.15: стеллажи

Стеллаж для размещения детских товаров

2. Trunki

Це брендований стелаж, який підходить для розміщення і в дитячих магазинах, і в супермаркетах. Його можна ставити у центрі майданчика, або в кутку. Конструкцію доповнили полками та гачками для дитячих сумок і валіз.

Брендированный стеллаж Trunki

Trunki: стеллаж от Ustor

3. Магазин «Антошка» та корнер Blukids

Стелажі виготовили на основі брендбуку від бренду Blukids. Пристінні й острівні конструкції в білому кольорі сподобалися і ритейлеру і власнику бренду не тільки візуально, а також якістю обладнання та монтажних робіт.

4. «Мамин дом»

Ми зробили обладнання за брендбуком литовських дизайнерів для всіх відділів бренду: одягу для дітей та вагітних, взуття, колясок, ліжечок, а також демонстраційні стелажі для шапок, іграшок і книг.

Читайте також