Замовити безкоштовний прорахунок

Устаткування торгового центру «Восторг»

Устаткування торгового центру «Восторг»

18-04-2015

«Ustor» завершив роботу по обладнанню другого поверху торгового центру «Восторг». Його відкриття стало одним з наймасштабніших подій на ринку харківського рітейла за минулий рік. Замовник поставив перед компанією завдання, яка вимагала комплексного вирішення.«Ustor» виконав проектування торгового простору, підібрав базове устаткування, розробив індивідуальні рішення по ескізах замовника, виготовив і змонтував всі конструкції.

Площа другого поверху ТЦ «Восторг» становить 2 тисячі кв. м. і включає кілька торгових зон з різними групами товарів, такими як посуд і товари для дому, текстиль та білизна, домашній і верхній одяг, галантерея та сувенірна продукція, канцтовари та іграшки.

В ході реалізації цього проекту фахівці використовували всі серії торгового обладнання, представлені в асортименті компанії «Ustor» на даний момент, — RAF, CHERRY і нову серію LINE. Так, за допомогою останньої були обладнані всі відділи одягу (жіноча, чоловіча, детскаям і білизна). Це пов'язано з тим, що конструкції серії LINE не відволікають клієнтів від вибору продукції, економлять простір магазину, дають широкий огляд і легкий доступ до товару.

Як зазначає директор компанії «Ustor» Сергій Залкін, серед завдань, які були вирішені в процесі роботи над проектом, — обмежений термін і масштаб торгового простору. «Злагоджена робота дизайнерів замовника і співробітників нашого виробництва стала ключовим фактором успіху. Зміни в проект торгового простору і технічні креслення вносилися максимально оперативно, в результаті чого всі роботи про виробництву і монтажу були виконані в строк », — сказав Сергій.

Це вже друга робота компанії «Ustor» для ТЦ Восторг. Вперше компанії співпрацювали в 2008 році. Якісна реалізація проекту в термін, відповідність виконаної роботи вимогам замовника створили міцну базу для подальшої співпраці.

 

Читайте також

Важко передбачити, яким стане світ майбутнього. Зміни оточують нас вже зараз і активно впроваджуються у наше життя. 21 сторіччя змінюється настільки швидко, що стає все складніше стежити за всіма інноваціями. […]

6-11-2019

Магазини майбутнього: які зміни можуть статися у рітейлі до 2040 року

COVID-19 трансформував світовий ритейл та змінив купівельні звички. За останні 3 роки галузь адаптувалася до мінливої поведінки й очікувань споживачів. Зміни, пов’язані з пандемією, змусили ритейлерів переглянути роль фізичних магазинів […]

15-12-2023

Майбутнє ритейлу — 4 сценарії для роздрібних магазинів

Історія мережевого рітейлу в 10 найстаріших і найповажніших прізвищах   У цій статті зібрано топ-10 найбільш давніх роздрібних мереж США, що дожили до наших днів. Кожен тайтл — це монументальний […]

6-11-2019

Топ-10 найдавніших роздрібних мереж США, що зберегли свій бізнес